Kako dezinficirati odjeću, uključivši i odjeću u boji?

Preko dana naša odjeća dolazi u dodir s mikrobima, bakterijama, virusima i gljivicama koji su svuda oko nas. Kako bismo zaštitili našu kožu, odjeća mora biti pravilno oprana, što se postiže dezinfekcijom.

Važno je znati da se pranjem na nižim temperaturama ne mogu potpuno ukloniti mikrobi, a upravo ti mikroorganizmi prouzročuju neugodne mirise na odjeći i pridonose nastanku bolesti.

Nekada se dodavalo malo izbjeljivača uz deterdžent u perilicu rublja za dezinfekciju tekstila, ali stalna upotreba izbjeljivača mogla bi dovesti do oštećenja tkanina i boja, osim što iza sebe ostavlja karakterističan miris izbjeljivača.

Za pravilno pranje vaše odjeće, Sanytol nudi sredstvo za uklanjanje mrlja i dezinfekciju bez izbjeljivača, koje osim što uklanja mrlje, uništava 99,9 % mikroba, a rublje ostaje besprijekorno čisto, dezinficirano i mirisno.

Uz Sanytol, možete ukloniti mrlje i mikrobe s bijelog i šarenog rublja već na 20 ºC, dodavanjem jedne ili dvije žličice sredstva u pranje.

Održavanje vaše odjeće bez mikroba je jako jednostavno i važno, a osobito se preporučuje za osobe s osjetljivom kožom kao što su mala djeca, starije osobe ili ako imate oboljelih u vašem domu.