Sanytol jamstvo

Zdravlje

Za SANYTOL i njegov tim, zdravlje naših potrošača uvijek nam je bila glavna briga.
06_icon-2c

Uništava mikrobe

Većina SANYTOL proizvoda uništava 99,9 % bakterija, gljivica i virusa radi očuvanja zdravlja. 

Čišćenje samo po sebi ne znači i dezinfekciju! U stvari, uobičajeni proizvodi za čišćenje mogu ukloniti vidljivu nečistoću, ali ne i onu koja se ne vidi: mikrobe. Slijedom toga, SANYTOL već više od 20 godina nudi formule koje uništavaju bakterije, gljivice i viruse prisutne na površinama, rublju i rukama. Maksimalna učinkovitost za zdravo okruženje!

03_icon-2c

Dermatološki testirani proizvodi

SANYTOL paleta nudi dermatološki testirane proizvode kao što su višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju, sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i površina te višenamjenske vlažne maramice. 

Ako imate osjetljivu kožu, SANYTOL također nudi hipoalergene proizvode ili formule s ciljem smanjenja rizika od alergija. Ti su proizvodi testirani pod nadzorom dermatologa na dobrovoljcima s osjetljivom kožom. To je slučaj SANYTOL proizvoda za higijenu ruku ili sredstava za čišćenje sa ZAŠTITNOM formulom, kojima je dodijeljena ECARF certifikacijska oznaka (European Center Allergy Research Foundation).

02_icon-2c

Bez izbjeljivača

Zahvaljujući formuli bez izbjeljivača, SANYTOL proizvodi ne izblijeđuju boje, ne ostavljaju mrlje na tekstilu i štite perive površine. Za razliku od izbjeljivača, ne stvaraju isparavanja u dodiru s drugim proizvodima i ne gube djelotvornost pri visokim temperaturama. Miris eukaliptusa, grejpa, bijelog cvijeća… SANYTOL proizvodi ostavljaju ugodan miris u vašem domu…
04_icon-2c

Antialergeni

Zdravo okruženje značajno smanjuje rizik od alergija ili bolesti te je stoga SANYTOL razvio široku paletu antialergijskih sredstava za dezinfekciju. Posebno namijenjeni osobama koje pate od alergija, ti proizvodi uništavaju alergene u peludi, mačjoj dlaci, grinjama i sporama gljivica. Njihovi mirisi ne sadržavaju alergene * za bolju njegu kože.

* Bez alergena koji se mogu označiti u skladu s propisima na snazi.

Učinkovitost

SANYTOL je također i istraživački laboratorij posvećen razvoju i unapređivanju proizvoda. Zahvaljujući svojim stručnim saznanjima, SANYTOL proizvodi pružaju maksimalnu djelotvornost pri čišćenju i dezinfekciji za savršenu higijenu vašeg doma.
05_icon-2c

Čišćenje

SANYTOL za dvostruki učinak! Za razliku od izbjeljivača koji samo dezinficira, SANYTOL proizvodi pokazali su učinkovitost pri uklanjanju svih vrsta nečistoća: masnoća, kamenca, ostataka sapuna itd. Sigurno ćete pronaći proizvod koji tražite kako biste postigli čiste i blistave površine jednim potezom.
06_icon-2c

Dezinfekcija

Sve SANYTOL formule testirane su u neovisnom mikrobiološkom laboratoriju u skladu s važećim europskim normama za dezinfekciju. Spomenute norme utvrđuju razine potrebne za prolaz na testovima kojima se mjeri djelotvornost proizvoda pod određenim specifičnim uvjetima. Za potvrdu učinkovitosti, moraju uništiti 99,9 % reprezentativnog soja virusa, bakterija ili gljivica u određenoj koncentraciji i u zadanom vremenu.

Društvena i ekološka odgovornost

Osim zahtjeva u pogledu kvalitete, SANYTOL se obvezuje smanjiti utjecaj svojih proizvoda na okoliš tijekom postupka proizvodnje, upotrebe i uklanjanja.
09_icon-2c

Odgovorna proizvodnja

  • Naši proizvodni pogoni nose certifikate ISO 9001 (kvaliteta), ISO 14001 (okoliš), OHSAS 18001 (zdravlje i sigurnost na radu).
  • Naše sirovine ispunjavaju zahtjeve sukladno uredbi REACH.
  • Ne provodimo testiranja na životinjama
10_icon-2c

Kontrola energije

  • Nadziremo potrošnju energije (plina, vode, električne struje) u našim proizvodnim pogonima.
  • Raspolažemo politikom za razvrstavanje i recikliranje otpada.
08_icon-2c

Poštovanje prema korisnicima

  • SANYTOL svoje proizvode razvija u procesu kontinuiranog poboljšanja kako bi što više smanjio alergene i odabrao sastojke koji poštuju okoliš na primjer s formulama bez fosfata ili bez agresivnih kemijskih ostataka.
  • Naši su proizvodi djelotvorni već od 20 °C radi ograničenja potrošnje energije.
  • SANYTOL vam pruža usluge svoje službe za korisnike od ponedjeljka do petka od 9 do 12 sati uz savjete o optimalnoj upotrebi proizvoda.