Sanytol jamstvo

Zdravlje

Za SANYTOL i njegov tim, zdravlje naših potrošača uvijek nam je bila glavna briga.
06_icon-2c

Uništava mikrobe

Većina SANYTOL proizvoda uništava 99,9 % bakterija, gljivica i virusa radi očuvanja zdravlja. 

Čišćenje samo po sebi ne znači i dezinfekciju! U stvari, uobičajeni proizvodi za čišćenje mogu ukloniti vidljivu nečistoću, ali ne i onu koja se ne vidi: mikrobe. Slijedom toga, SANYTOL već više od 20 godina nudi formule koje uništavaju bakterije, gljivice i viruse prisutne na površinama, rublju i rukama. Maksimalna učinkovitost za zdravo okruženje!

03_icon-2c

Dermatološki testirani proizvodi

SANYTOL paleta nudi dermatološki testirane proizvode kao što su višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju, sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i površina te višenamjenske vlažne maramice. 

Ako imate osjetljivu kožu, SANYTOL također nudi hipoalergene proizvode ili formule s ciljem smanjenja rizika od alergija. Ti su proizvodi testirani pod nadzorom dermatologa na dobrovoljcima s osjetljivom kožom. To je slučaj SANYTOL proizvoda za higijenu ruku ili sredstava za čišćenje sa ZAŠTITNOM formulom, kojima je dodijeljena ECARF certifikacijska oznaka (European Center Allergy Research Foundation).

02_icon-2c

Bez izbjeljivača

Zahvaljujući formuli bez izbjeljivača, SANYTOL proizvodi ne izblijeđuju boje, ne ostavljaju mrlje na tekstilu i štite perive površine. Za razliku od izbjeljivača, ne stvaraju isparavanja u dodiru s drugim proizvodima i ne gube djelotvornost pri visokim temperaturama. Miris eukaliptusa, grejpa, bijelog cvijeća… SANYTOL proizvodi ostavljaju ugodan miris u vašem domu…

Učinkovitost

SANYTOL je također i istraživački laboratorij posvećen razvoju i unapređivanju proizvoda. Zahvaljujući svojim stručnim saznanjima, SANYTOL proizvodi pružaju maksimalnu djelotvornost pri čišćenju i dezinfekciji za savršenu higijenu vašeg doma.
05_icon-2c

Čišćenje

SANYTOL za dvostruki učinak! Za razliku od izbjeljivača koji samo dezinficira, SANYTOL proizvodi pokazali su učinkovitost pri uklanjanju svih vrsta nečistoća: masnoća, kamenca, ostataka sapuna itd. Sigurno ćete pronaći proizvod koji tražite kako biste postigli čiste i blistave površine jednim potezom.
06_icon-2c

Dezinfekcija

Sve SANYTOL formule testirane su u neovisnom mikrobiološkom laboratoriju u skladu s važećim europskim normama za dezinfekciju. Spomenute norme utvrđuju razine potrebne za prolaz na testovima kojima se mjeri djelotvornost proizvoda pod određenim specifičnim uvjetima. Za potvrdu učinkovitosti, moraju uništiti 99,9 % reprezentativnog soja virusa, bakterija ili gljivica u određenoj koncentraciji i u zadanom vremenu.

Društvena i ekološka odgovornost

Osim zahtjeva u pogledu kvalitete, SANYTOL se obvezuje smanjiti utjecaj svojih proizvoda na okoliš tijekom postupka proizvodnje, upotrebe i uklanjanja.
09_icon-2c

Odgovorna proizvodnja

  • Naši proizvodni pogoni nose certifikate ISO 9001 (kvaliteta), ISO 14001 (okoliš), OHSAS 18001 (zdravlje i sigurnost na radu).
  • Naše sirovine ispunjavaju zahtjeve sukladno uredbi REACH.
  • Ne provodimo testiranja na životinjama
10_icon-2c

Kontrola energije

  • Nadziremo potrošnju energije (plina, vode, električne struje) u našim proizvodnim pogonima.
  • Raspolažemo politikom za razvrstavanje i recikliranje otpada.
08_icon-2c

Poštovanje prema korisnicima

  • SANYTOL svoje proizvode razvija u procesu kontinuiranog poboljšanja kako bi što više smanjio alergene i odabrao sastojke koji poštuju okoliš na primjer s formulama bez fosfata ili bez agresivnih kemijskih ostataka.
  • Naši su proizvodi djelotvorni već od 20 °C radi ograničenja potrošnje energije.
  • SANYTOL vam pruža usluge svoje službe za korisnike od ponedjeljka do petka od 9 do 12 sati uz savjete o optimalnoj upotrebi proizvoda.