Pravnu Obavijest

Pravnu Obavijest

Identificiranje vlasnika web-mjesta:

Vlasnik ovog web-mjesta je tvrtka GRUPO AC MARCA, S.L., sa španjolskim poreznim brojem (NIF) B-61.711.503 i registriranim sjedištem u Av. Carrilet, 293-297, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Španjolska, koja je matična tvrtka poslovne grupacije AC Marca.

Intelektualno i industrijsko vlasništvo:

Dizajn, logotipi, zaštićena imena i drugi prepoznatljivi znakovi, koji se nalaze na web-mjestu, isključivo su vlasništvo tvrtke AC Marca i zaštićeni su odgovarajućim pravima intelektualnog i industrijskog vlasništva.

Poveznice trećih strana:

Web-mjesto tvrtke AC Marca može sadržavati poveznice na web-mjesta trećih strana. Tvrtka AC Marca nije odgovorna za njihov sadržaj. Svi rizici povezani s njihovom uporabom bit će isključiva odgovornost korisnika.

 

Također, tvrtka AC Marca nije odgovorna za zakonitost web-mjesta trećih strana s kojih se može pristupiti ovom web-mjestu.

Odgovornost za sadržaj:

Kao vlasnik ovog web-mjesta, tvrtka AC Marca zadržava pravo izmjene bez prethodnog upozorenja u svrhu ažuriranja informacija i dodavanja, izmjene, ispravljanja ili uklanjanja objavljenog sadržaja ili dizajna.

 

Tvrtka AC Marca ne snosi odgovornost za korištenje informacija trećih strana objavljenih na ovom web-mjestu, niti za bilo kakvu štetu ili gubitke uzrokovane bilo kojim korisnicima u vezi s ovdje sadržanim informacijama.

Umnožavanje sadržaja:

Zabranjena je reprodukcija, bilo dijelom ili u cijelosti, sadržaja koji je objavljen na ovoj mrežnoj stranici.Potpuno ili djelomično umnožavanje sadržaja objavljenih na ovom web-mjestu je zabranjeno.

Mjerodavno pravo:

Mjerodavno pravo u slučaju bilo kakvih sporova ili sukoba u tumačenju uvjeta ove pravne obavijesti, te svih drugih pitanja vezanih za usluge ovog web portala, bit će zakoni Španjolske.

Nositelj ove mrežne stranice je [AC Marca Company nositelj mrežne stranice] (nadalje, AC Marca), s identifikacijskim poreznim brojem B-61.979.241 i središnjim uredima na adresi Av. Carrilet, 293-297, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Španjolska.