Pravnu Obavijest

Pravnu Obavijest

Poveznice na mrežne stranice trećih strana:

Nositelj ove mrežne stranice je [AC Marca Company nositelj mrežne stranice] (nadalje, AC Marca), s identifikacijskim poreznim brojem B-61.979.241 i središnjim uredima na adresi Av. Carrilet, 293-297, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Španjolska.

Prava intelektualnog i industrijskog vlasništva:

Dizajn, logotip, zaštitni znak i ostali prepoznatljivi znakovi koji se pojavljuju na ovoj mrežnoj stranici isključivo su vlasništvo tvrtke AC Marca i zaštićeni su pravima intelektualnog i industrijskog vlasništva.

Poveznice na mrežne stranice trećih strana:

Ova mrežna stranica može sadržavati poveznice na portale trećih strana. AC Marca nije odgovorna za njihov sadržaj te stoga korisnik preuzima isključivu odgovornost za svaki rizik povezan s upotrebom istih. Osim toga, AC Marca nije odgovorna za zakonitost mrežnih stranica trećih strana na koje se može pristupiti s ove mrežne stranice.

Odgovornost za sadržaj mrežne stranice:

Kao nositelj mrežne stranice, AC Marca ima pravo, bez prethodnog upozorenja, unositi izmjene na stranici u svrhu ažuriranja podataka, nadopune, izmjene, ispravka ili brisanja objavljenog sadržaja ili dizajna stranice. 

AC Marca nije odgovorna za to kako će treće strane koristiti podatke objavljene na ovoj mrežnoj stranici, kao ni za štetu ili gubitke nanesene korisniku u vezi s podacima koji su obuhvaćeni na stranici.

Reprodukcija sadržaja:

Zabranjena je reprodukcija, bilo dijelom ili u cijelosti, sadržaja koji je objavljen na ovoj mrežnoj stranici.

Mjerodavno pravo:

U slučaju spora ili nesuglasja u tumačenju uvjeta koji čine ovu pravnu obavijest, kao i u vezi sa svim pitanjima koja se odnose na usluge ovog portala, mjerodavno je zakonodavstvo u [zemlja nositelja mrežne stranice tvrtke AC Marca].