Kako očistiti i dezinficirati parket?

Na podovima se skupljaju ogromne količine bakterija, jer su stalno u izravnom dodiru s potplatima na cipelama, sa životinjama ili su izloženi onečišćenju iz okoliša. Prema tome, osim redovitog čišćenja vodom i sredstvima za čišćenje, potrebna je povremena dezinfekcija, osobito ako imate malu djecu ili kućne ljubimce koji su stalno u dodiru s podom.

Međutim, osjetljivi podovi, kao što je parket ili podne obloge, moraju se tretirati proizvodima koji nisu agresivni i ne oštećuju njihov izgled, oduzimaju im sjaj ili ih isušuju.

Stoga je Sanytol Sanytol savršen odabir za čišćenje i dezinficiranje bez izbjeljivača, jer uništava 99,9 % mikroba, a pritom čuva najosjetljivije površine.

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i površina s mirisom eukaliptusa lako odstranjuje nečistoću i istodobno potpuno dezinficira, čime vam štedi vrijeme čišćenja prije dezinfekcije. Može se upotrebljavati na podovima i površinama, a budući da ne sadržava izbjeljivač, prikladan je i za parkete, drveni pod, mramor,kvarc itd. Usto ostavlja ugodan miris čistoće u cijeloj prostoriji.

Vrlo je djelotvoran protiv najčešćih bakterija, kao što su stafilokok i E-coli te najčešće gljivice u kućanstvu, poput gljivica koje prouzročuju kandidijazu ili plijesan. Također se pokazao djelotvoran protiv virusa gripe H1N1.